Hustrun är både älskarinna och vän och samtidigt älskarinna och mamma. En man i ett förhållande utför också flera funktioner samtidigt. Han är försörjare, beskyddare, vän och romantisk hjälte. När man väljer man förväntar sig en genomsnittlig kvinna att han kommer att försörja henne, skydda henne, hjälpa till med hushållsarbetet, tillbringa kvällar, semestrar och helger med henne, bli en bra far för barn, en utmärkt älskare, trogen mot henne genom kistan , etc.d.
Kvinnor tror vanligtvis att de tillsammans med en man får alla önskade attribut automatiskt, men tyvärr visar livet att en man sällan kan kombinera alla kvaliteter samtidigt. Någon gör snygga, dyra gåvor, tillbringar mycket tid med barn men kommer aldrig att hjälpa till med hushållsarbetet. Någon är en https://devwonderland.com utmärkt värd i huset, en god vän, en intressant konversatör, men i en svår situation kan du inte räkna med hans starka manliga stöd – han gömmer sig snarare bakom din kjol. En annan kommer att förstå din önskan om en karriär perfekt, inte kräva att du driver ett hushåll, duscha med komplimanger, men samtidigt kommer inte att kunna försörja din familj. Och den som oftast kan skaffa sin fru på hög nivå blir aldrig en själsfrände för henne. Så hoppas inte att du hittar en man som både kommer att ge dig ett anständigt liv och bli en "flickvän". Men många kvinnor vill se en känslig, mild samtalare runt omkring sig. Å andra sidan kommer en sådan man, som gräver i alla inhemska problem, sällan att kunna tillhandahålla en hög social och materiell nivå.

Comments are closed.